Straffe woorden in ‘Boer zkt Vrouw’: “Hij is de man van mijn leven”
ASX
Straffe woorden in ‘Boer zkt Vrouw’: “Hij is de man van mijn leven”
Foto: VTM

We zijn inmiddels aan de vijfde aflevering aanbeland bij ‘Boer zkt Vrouw’. Voor Robbe, de melkveeboer in Zweden, is een belangrijk moment aangebroken. Hij moet vanavond al afscheid nemen van één van zijn drie mannen.

Joffrey, Wesley en Branko gooiden de afgelopen weken alles in de strijd om het hart van de Zweedse melkveeboer te veroveren. Vooral Branko, de jongste van de drie, heeft al vlinders in de buik.

De jonge Branko speelt open kaart met presentatrice Dina Tersago. “Langs mijn kant zijn er echt wel al kriebels. Dat oogcontact dat wij hebben, dat is heel speciaal”, bekent Branko. “Ik hoop natuurlijk dat het wederzijds is”, gaat het verder.

Branko wacht met een bang hartje af of hij na vanavond nog op de boerderij in Zweden zal verblijven. “Ik weet natuurlijk ook niet hoe hij over de twee anderen denkt, want hij laat niet in zijn kaarten kijken”, vertelt de dolverliefde kerel.

Een toekomst uitbouwen met Robbe ziet Branko alvast helemaal zitten. “Ik denk echt wel dat hij de man van mijn leven is”, luidt het stellig.

Meer nieuws

Meer nieuws

.