Triest nieuws: 20-jarige Frauke uit 'Een echte job' is overleden
LHX
Triest nieuws: 20-jarige Frauke uit 'Een echte job' is overleden
Foto: VTM

In het voorbije seizoen van 'Een echte job' stond Nathalie Meskens op de afdeling kinderoncologie. Daar maakte ze onder andere kennis met Frauke.

Frauke kreeg in januari 2023 te horen dat ze leed aan een zeldzame kanker, het Erwing-sarcoom. In 'Een echte job' bracht Nathalie Meskens haar een verrassingsbezoek op haar twintigste verjaardag. Het meisje maakte met haar strijdvaardigheid veel indruk op Nathalie én op de kijkers.

Helaas is er nu slecht nieuws. Op 9 mei heeft Frauke de strijd tegen de kanker verloren. Ze is thuis overleden, in het bijzijn van haar geliefden. Dat laat haar mama Marleen weten aan Het Laatste Nieuws.

"Na de opnames van 'Een echte job' kreeg ze nog een nieuwe chemokuur, maar rond kerst is ze heel ziek geworden", klinkt het. "Even ging het weer beter, maar in maart kregen we te horen dat alle moeite voor niets was geweest, waarvoor ze ons al in het begin hadden gewaarschuwd."

Tot het einde heeft Frauke volop geleefd. Amper drie weken voor haar overlijden gaf ze nog een Hawaï-party. "Voor velen was het de laatste keer dat ze haar hebben gezien, dus dat was een dubbel gevoel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.