Verrassing in 'Boer zkt Vrouw': Jimmy, Robin en Boris willen nog iets kwijt aan boerin Sanne
LHX
Verrassing in 'Boer zkt Vrouw': Jimmy, Robin en Boris willen nog iets kwijt aan boerin Sanne
Foto: VTM

Deze zondag is het eindelijk zover: dan wordt de reünie-aflevering van 'Boer zkt Vrouw' uitgezonden. Eindelijk komen we te weten hoe het intussen gaat met de boeren.

Hoe is het de boeren vergaan toen de camera's van 'Boer zkt Vrouw' stopten met draaien? Hoe gaat het op dit moment in de liefde? Welke koppels zijn nog samen? Op die vragen krijgen we zondagavond een antwoord.

Eén boer eindigde het avontuur alvast zonder nieuwe partner: Sanne besloot om niet op romantische trip te gaan, omdat ze zich nog niet klaar voelde voor een relatie. Voor haar was 'Boer zkt Vrouw' een echte rollercoaster.

Tijdens de reünie blijkt dat de andere boeren veel begrip voor haar hebben. Zeker Martijn, die een goede vriend van haar is en de afgelopen periode haar steun en toeverlaat was.

Bovendien krijgt ze nog een videoboodschap van Jimmy, Robin en Boris. Hun liefdesverdriet is inmiddels verteerd en ze willen nog iets kwijt aan haar.

"Ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen, en ik wens je in de toekomst heel veel succes", klinkt het onder andere. "Het was een enorm mooi avontuur. Ik hoop dat je ooit een geschikte partner vindt. Op ieder potje past een dekseltje."

Voor Sanne is het een mooie afsluiter. "Het doet deugd om te weten dat ze het fijn vonden, ondanks het feit dat het voor hen 'slecht' is afgelopen", reageert ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.