Lisa VTM heeft nieuws dat fans van 'Lisa' heel graag zullen horen
COS
VTM heeft nieuws dat fans van 'Lisa' heel graag zullen horen
Foto: VTM

De ontknoping van telenovelle 'Lisa' nadert. Vanaf 4 september is het allerlaatste seizoen van 'Lisa' te zien, van maandag tot donderdag bij VTM.

'Lisa' ging de zomer in met een verrassing van formaat: Jonas (Oscar Willems) leeft. Gert (Bert Vebeke) kwam het feestje van Ben (Michiel De Meyer) en Lisa (Tinne Oltmans) in 't Excuus stevig verstoren. Toen het tot een gevecht kwam tussen hem en Lisa's nieuwe geliefde, dropte Gert een bommetje. Hij fluisterde Lisa in dat hij weet waar Jonas is.

Het wordt 4 september een heftige seizoensstart wanneer Lisa eist dat Gert haar de waarheid vertelt en ze hem zelfs onder schot houdt. Hij speelt echter liever een emotioneel spel. Weet ze zich sterk te houden of haalt ze toch de trekker over? En kan ze Jonas op tijd levend terugvinden? 

En dan is er nog het mysterie rond de vermiste Heidi (Christine Verheyden). Na het onaangename bezoek van inspecteur Calluwaerts (Eva Kamanda) kan Vic (Briek Lesage) zijn geliefde maar niet uit zijn hoofd krijgen. Hij speculeert zich zot. Wat is er echt met Heidi gebeurd en welke geheime informatie was ze op het spoor?

Voor wie niet tot maandag kan wachten heeft VTM heel fijn nieuws. Op zondag 3 september om 18.20 uur is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen alvast in preview en volledig gratis te bekijken op VTM GO. Abonnees van VTM GO+ krijgen er in absolute primeur zelfs de volledige eerste week te zien. Het laatste seizoen van Lisa belooft een spannende ontknoping!

Meer nieuws

Meer nieuws

.