VTM-kijkers kijken massaal uit naar nieuw programma: "Kan niet wachten tot vrijdag"
LHX
VTM-kijkers kijken massaal uit naar nieuw programma: "Kan niet wachten tot vrijdag"
Foto: VTM

Op vrijdag 8 september kan je op VTM kijken naar 'Make Up Your Mind'. Daarin worden vijf bekende Vlamingen getransformeerd tot dragqueens.

In de eenmalige aflevering van 'Make Up Your Mind' geven de vijf deelnemers de performance van hun leven, compleet met torenhoge hakken, pluimen en pailletten, kleurrijke make-up, opgezette kapsels en valse wimpers. Hun prestatie wordt beoordeeld door een professionele jury van dragqueens.

Daarnaast is er ook een panel, bestaande uit Bart Appeltans, Natalia, Julie Van den Steen en Ruth Beeckmans, dat probeert de ware identiteit van de dragqueens te achterhalen. Het programma is dus een echte aanrader voor wie fan is van 'The Masked Singer'!

'Make Up Your Mind' is een buitenlands format dat nu dus voor het eerst naar Vlaanderen komt. Er zijn heel wat VTM-kijkers die op hete kolen zitten, zo blijkt uit de massale reacties op sociale media. 

"Spannend, ik kan niet wachten tot vrijdag", klinkt het onder meer. "Zo benieuwd." "Wordt fantastisch." "Ik denk dat het een heel goed programma zal zijn." 

Ook zijn de kijkers al volop aan het raden wie er onder al die schmink zou kunnen zitten. Enkele namen die opduiken zijn Christoff, Kürt Rogiers, Jani Kazaltzis, Sam Gooris, Andy Peelman, Conner Rousseau, Staf Coppens en Koen Wauters.

En jij? Heb jij al een idee wie de dragqueens zouden kunnen zijn?

Meer nieuws

Meer nieuws

.