VTM reageert voor het eerst na aanhoudende kritiek op 'Tien Om Te Zien'
COS
VTM reageert voor het eerst na aanhoudende kritiek op 'Tien Om Te Zien'
Foto: VTM

'Tien Om Te Zien' zorgde deze zomer voor vijf gigantische feest in Westende. Volgend jaar doen Willy Sommers en co dat gewoon nog eens over.

In 2021 bracht VTM 'Tien Om Te Zien' eenmalig terug. 'Eenmalig' gooiden ze al snel overboord. Vorige zomer zorgde de zender in de zomer een volwaardige terugkeer van het muziekprogramma. Het succes resulteerde deze zomer in een nieuw seizoen en ook volgend jaar keert het programma terug.

Artiesten zijn maar al te blij om hun muziek op tv te kunnen promoten. Alleen zijn de plaatsjes beperkt. Dat ondervinden heel wat artiesten aan den lijve. Vorig jaar al kwam er kritiek van artiesten die vroeger vaste gast waren bij 'Tien Om Te Zien'. Zij krijgen nu de kans niet meer om hun nieuwste nummers voor te stellen. 

Jong talent en gevestigde waarden

In TV Familie reageert VTM op de kritiek dat bepaalde artiesten over het hoofd gezien worden. "In 'Tien Om Te Zien' worden naar goede gewoonte de grootste hedendaagse hits gemixt met onvergetelijke 'Tien Om Te Zien'-klassiekers", klinkt het bij de zender.

"De wekelijkse hitlijst wordt bewaakt door een team van experten. Mensen die een uitgebreide ervaring hebben met de Vlaamse muziekindustrie en elk hun specifieke expertise hebben. Die houden bij de samenstelling van de chart rekening met airplay, verkoop, audiostreaming platforms, views op YouTube..."

"In onze hitlijst zien we niet enkel jong talent, maar ook gevestigde waarden zoals Bart Kaëll en Hugo. Voor elke show worden ook enkele 'Tien Om Te Zien'-iconen uitgenodigd. Zo staan deze zomer onder anderen Danny Fabry en Garry Hagger op het podium met hun grootste hit", aldus VTM.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.