"Waaauw maat!": Ongelofelijk wat Staf Coppens heeft gedaan
LHX
"Waaauw maat!": Ongelofelijk wat Staf Coppens heeft gedaan
Foto: Photonews

Het grootste deel van het jaar zit Staf Coppens in het koude Zweden, maar de afgelopen dagen maakte hij kennis met een heel ander klimaat. Hij was te vinden in de woestijn van Jordanië.

In Jordanië heeft Staf Coppens deelgenomen aan de Halve Marathon des Sables, een tocht door de moordende hitte. Op Instagram deelt hij een foto met een medaille als bewijsmateriaal.

"Wat een avontuur... 40 graden in de schaduw ben ik echt niet gewoon!", schrijft hij erbij. "En zoveel zand hier..."

Zijn prestatie lokt heel wat bewondering uit. "Wow", klinkt het aan alle kanten in de reacties. "Heb je weer knap gedaan. Respect hoor!" "Wat een prestatie." "Straf!"

Ook uit bekende Vlaanderen komen er heel wat enthousiaste commentaren. "Waaauw maat! You did it! Binnenkort eens ene gaan drinken om alle verhalen te horen, kwestie van onze voorbereiding!", schrijft Sean Dhondt, die met zijn vriendin Maithé Rivera ook de Marathon des Sables wil gaan lopen.

"Zotjes en graaf tegelijkertijd", vindt Jonah Hulselmans uit 'Blind Getrouwd'. "Dikke zot!", klinkt het bij Sam De Bruyn. Gudrun Hespel, die deelnam aan 'Kamp Waes' is ook onder de indruk. "Zo zalig, goed gedaan", reageert zij.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Staf Coppens (@staf_coppens)

Meer nieuws

Meer nieuws

.