Wat een verrassing! Deze 'The Voice'-kandidaat kennen we van een ander programma
LHX
Wat een verrassing! Deze 'The Voice'-kandidaat kennen we van een ander programma
Foto: VTM

Op vrijdag en zondag worden er weer twee nieuwe afleveringen van 'The Voice van Vlaanderen' uitgezonden. Daarin waagt een bijzonder persoon zijn kans.

Deze week vinden er in 'The Voice van Vlaanderen' weer een hele resem Blind Auditions plaats. Eén van de kandidaten zullen heel veel VTM-kijkers nog herkennen.

Het is namelijk niemand minder dan de 25-jarige Luca Diez uit Den Haag, die in 2021 deelnam aan 'K2 zoekt K3'. Hij schopte het daar tot in de halve finale.

(Lees verder onder de foto.)

Luca Diez

Natalia voorspelde toen dat hij het ver zou schoppen als solo-artiest, en daar krijgt ze misschien wel gelijk in. Wie weet is 'The Voice' het begin van een succesvolle zangcarrière?

Naast Luca zijn er deze week nog enkele bekende gezichten die auditie doen. Zo is er de 22-jarige Selina uit Zulte, die vijf jaar geleden al eens deelnam. Toen drukte geen enkele coach op de knop, maar werd ze wel het allereerste teamlid van Laura Tesoro in de Comeback Stage.

Daarnaast is er ook de 18-jarige Mette-Marie uit Averbode. Zij was in 2020 te zien in 'The Voice Kids', waar ze tot in de finale geraakte en uiteindelijk tweede werd. Dat klinkt alvast veelbelovend!

Meer nieuws

Meer nieuws

.