Kathleen Aerts heeft slecht nieuws voor de fans van 'Villa Zuid-Afrika'
COS
Kathleen Aerts heeft slecht nieuws voor de fans van 'Villa Zuid-Afrika'
Foto: VTM

Al sinds 2015 woont Kathleen Aerts met haar gezin in Zuid-Afrika. Ze startten er enkele jaren geleden een reisbureau.

Naast het reisbureau 'Stievie Wonder Tours' koesterde Kathleen Aerts in Zuid-Afrika nog een grote droom: het uitbaten van een guesthouse. Die droom ging een paar jaar geleden in vervulling met guesthouse 'Droom'. Daar mocht iedereen getuige van zijn.

Na haar verrassende passage in het eerste seizoen van 'The Masked Singer' ging er een cameraploeg van VTM mee naar Zuid-Afrika. De zoektocht naar een guesthouse en de opening van 'Droom' werden in beeld gebracht in het VTM 2-programma 'Villa Zuid-Afrika'.

Tussen 2021 en 2022 werden twee seizoenen en de kerstspecial 'Villa Zuid-Afrika - Kerst onder de evenaar' uitgezonden. Na vijftien afleveringen heeft Kathleen nu nieuws. Of er een vervolg komt? "Voorlopig niet", zegt Kathleen in Dag Allemaal.

"Camera's hebben ons acht maanden gevolgd, dat was plezant, maar voor nu is het even genoeg", zegt ze. "Al was het goede reclame. Nu zijn we in Nederland op tv en dat merken we aan de boekingen." Dat haar K3-verleden nog altijd meespeelt, voelt Kathleen ook.

Overal waar ze komt, krijgt Kathleen fijne reacties. Zoals onlangs nog in een tankstation. "Het personeel herkende mij meteen, ook al was ik niet geschminkt en had ik een pet op. Ze zeiden: 'Je hebt ons zo'n mooie jeugd bezorgd, dank je wel daarvoor.' Ik besef meer en meer welke impact wij hebben gehad op mensen en dat koester ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.