Kathleen Aerts is iets bijzonders opgevallen bij Regi sinds hij samen is met Kristel
COS
Kathleen Aerts is iets bijzonders opgevallen bij Regi sinds hij samen is met Kristel
Foto: VTM

Regi Penxten stapt volgend jaar in het huwelijksbootje met verloofde Kristel Hubeny. Op het huwelijk zullen veel bekende vrienden aanwezig zijn. Ook ex-K3'tje Kathleen Aerts.

Kathleen Aers en Regi Penxten zijn al jaren goed bevriend. Kathleen was vorig jaar een van de juryleden in het tweede seizoen van 'Regi Academy'. Regi dook dan weer op in het VTM 2-programma 'Villa Zuid-Afrika' rond Kathleen en haar gezin.

Kathleen heeft als goede vriendin natuurlijk al een uitnodiging ontvangen voor het huwelijk van Regi en Kristel. "Maar ik mag er van hem niets over zeggen", zegt Kathleen in Dag Allemaal.

Het huwelijk zou begin 2024 plaats vinden. Maar Kristel en Regi zullen niet in de koude trouwen. Dat bevestigde Regi al. Er wordt dan ook vermoed dat het koppel het jawoord zal geven in Zuid-Afrika, waar Regi zelf een buitenverblijf heeft én waar hij Kristel in april ten huwelijk vroeg.

Ik vind het fantastisch dat Regi zo'n toffe madam heeft gevonden, de perfecte match.

Als het klopt dat ze in Zuid-Afrika trouwen, dan zou Kathleens guesthouse 'Droom' wel de perfecte plaats zijn om heel wat gasten te laten verblijven. "Ik weet van niets", houdt Kathleen de lippen stijf op elkaar.

"Wat ik wel kan zeggen: ik vind het fantastisch dat Regi zo'n toffe madam heeft gevonden, de perfecte match. Kristel is een überpositieve, het klikt tussen haar en mij. En ik zie dat Regi weer openbloeit, hij leeft gezonder", merkt Kathleen op.

"Hij was twee jaar vrijgezel, dat is voor een man alleen niet de gezondste periode in zijn leven, denk ik. Maar Kristel heeft hem zelfs aan het sporten gekregen. Ik denk dat ze een mooi leven samen gaan hebben. Zoals ik met Steven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.