Interview Heeft VRT al een opvolger voor Gustaph gevonden die ons land zal vertegenwoordigen op Eurovisiesongfestival? “Zou wel cool zijn”
PMN
Heeft VRT al een opvolger voor Gustaph gevonden die ons land zal vertegenwoordigen op Eurovisiesongfestival? “Zou wel cool zijn”
Foto: Photonews

Over twee jaar mag de VRT opnieuw een kandidaat sturen naar het Eurovisiesongfestival. Volgend jaar neemt er een kandidaat deel die de RTBF stuurt.

De VRT lijkt niet langer te moeten zoeken naar een opvolger voor Gustaph. De getalenteerde zanger Berre laat aan Showbizz24 bij een opnamedag van 'Zomerhit' weten dat hij wel zin heeft om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

“Ik heb daar recent nog over nagedacht. Het zou wel cool zijn, maar ik weet niet of mijn muziek zich leent voor een Eurovisiesongfestival."

"Ik zou wel een paar dingen moeten leren tegen dan. Ik zit altijd heel hard in een nummer en dan sluit ik mijn ogen en sta ik redelijk stil op het podium.” 

“Een songfestival heeft toch iets meer show nodig en ik weet niet of ik dat zou kunnen verkopen, maar ik sluit het niet uit, you never know.”

Vakantie voor Berre

Berre is momenteel niet bezig met vakantie. “Ik neem geen vakantie tijdens de zomer, maar toch is de zomer heel leuk omdat ik veel mag optreden. Als ik op vakantie ga, dan hou ik wel van een strandvakantie en een dagje een oud stadje gaan bezoeken."

"Vorig jaar ben ik met vrienden naar Mallorca geweest en dat was genieten, gewoon lekker niets doen. Ik haat zweten, maar op het strand liggen en niets doen, dat mag wel eens.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.