Enorme tegenslag voor de Romeo's: Hun jubileumconcert valt helemaal in het water
LHX
Enorme tegenslag voor de Romeo's: Hun jubileumconcert valt helemaal in het water
Foto: Instagram @deromeos

De Romeo's bestaan twintig jaar en dat mag gevierd worden. Hun jubileumconcert zou normaal gezien op 2 december plaatsvinden.

Het plan was om een concert te houden in 't Kuipke in Gent. Daar is plaats voor zo'n 5000 toeschouwers. Het beloofde dus een groot feest te worden.

Nu blijkt dat dat plan niet kan doorgaan, hoewel er al tickets zijn verkocht. Aan Het Laatste Nieuws verklaart Chris Van Tongelen wat er aan de hand is.

In aanloop naar de show zijn er steeds meer technische en productionele problemen opgedoken. "Wij vinden dit zelf heel jammer", aldus Chris.

Er zit daarom niets anders op dan het plan helemaal om te gooien. In plaats van het jubileumconcert komt er een hele jubileumtour met concerten verspreid over Vlaanderen. "Na twintig jaar is onze goesting nog even groot. En dat gaan we tijdens de tour nog heel graag eens tonen", klinkt het. 

Wie tickets had voor 't Kuipke is al gecontacteerd door de organisatie. Voorlopig is er nog niet bekendgemaakt waar De Romeo's precies zullen optreden, maar wellicht komen we dat binnenkort te weten. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.