Er moet Julia Boschman wat van het hart over haar K3-collega Marthe De Pillecyn
COS
Er moet Julia Boschman wat van het hart over haar K3-collega Marthe De Pillecyn
Foto: Instagram @juliaboschman_

De meisjes van K3 traden afgelopen weekend op in het Nederlandse Echt. Daar stond Echt Zomer Feesten op de agenda. En een feestje werd het.

In Echt werd op het podium en ernaast een feestje gebouwd. Marthe De Pillecyn vierde namelijk haar verjaardag. Het zwartharige K3'tje werd zondag 27 jaar. Backstage werd ze getrakteerd op een lekkere taart.

Natuurlijk waren Marthes collega's Hanne Verbruggen en Julia Boschman er als de kippen bij om Marthe een gelukkige verjaardag te wensen. Julia plaatste een hartverwarmend bericht op Instagram.

"Deze heerlijke vrouw is vandaag jarig! Ik vind het zo fijn om samen te genieten van alles wat we mogen doen, goeie gesprekken te voeren, van je te leren, maar vooral samen heel veel te lachen! Gefeliciteerd lieve schat", schrijft Julia bij een reeks foto's.

Julia bezorgde Marthe ook een nieuwe look voor haar verjaardag. Marthe liet haar natuurlijke krullen onder handen nemen door haar collega. "Staat je zo ongelooflijk mooi!", klonk het unaniem in de reacties. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marthe De Pillecyn (@marthedep)

Meer nieuws

Meer nieuws

.