Heel fijn nieuws voor K3'tje Marthe De Pillecyn en echtgenoot Sinerjey
COS
Heel fijn nieuws voor K3'tje Marthe De Pillecyn en echtgenoot Sinerjey
Foto: Instagram @marthedep

De meisjes van K3 hebben alweer een drukke zomer achter de rug. Er stonden weer heel wat optredens en opnames op de agenda.

Enkele weken geleden was er fijn nieuws voor K3'tjes Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman. Studio 100 kondigde de K3-musical 'De 3 Biggetjes' aan. Die was voor het eerst te zien in 2003 met Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts.

Naast de promotie van de musical, met onder meer de lancering van de nieuwe single 'De 3 Biggetjes', was het door heel wat zomerfestivals een drukke zomer voor de meisjes van K3. Af en toe hadden de meisjes wat vrije dagen, maar tijd voor een lange vakantie was er niet. Tot nu. 

Er is fijn nieuws voor de K3'tjes. Sinds deze week hebben Hanne, Marthe en Julia namelijk even vakantie. Twee weken lang staan er geen K3-verplichtingen op de planning. Daar maken de meisjes natuurlijk maar al te graag gebruik van.

Marthe is meteen het vliegtuig opgestapt voor een deugddoende vakantie. Met haar echtgenoot Sinerjey Meyfroodt kan ze nu eindelijk wat quality time inlassen. Hun vakantie brengen Marthe en Sinerjey door in het Spaanse Valencia. Met de fiets verkent het koppel de stad.

Marthe en Sinerjey stapten in de lente van 2022 in het geheim in het huwelijksbootje. Ze zijn niet alleen een getrouwd koppel, maar ook zakenpartners. Zo hebben ze samen dansschool 'Sinerjey's Dance Studio' in Ieper.

Marthe en Sinerjey op vakantie
Instagram @marthedep

Meer nieuws

Meer nieuws

.