Is het over en uit met Ben? Dit zegt Julia Boschman erover
LHX
Is het over en uit met Ben? Dit zegt Julia Boschman erover
Foto: Instagram @benbroek_

Toen Julia Boschman begon bij K3, was ze samen met haar vriend Ben. Of ze nog steeds een koppel zijn, is iets wat velen zich afvragen.

Over de relatie van Julia Boschman met Ben is al heel wat inkt gevloeid. Sinds ze begon bij K3, is er al regelmatig gespeculeerd over een relatiebreuk.

Dat had vaak iets te maken met roddels die over Julia rondgingen. Zo was er het befaamde gerucht dat ze een affaire met Metejoor zou hebben gehad, en ook zou ze volgens juicekanalen gekust hebben met haar musicalcollega Giovanni Kemper.

Of daar iets van aan is, is nog maar de vraag, maar wel staat vast dat Julia en Ben al heel lang niet meer samen gespot zijn. Op Julia's Instagramaccount is Ben in tijden niet meer opgedoken.

Ook op het trouwfeest van Hanne Verbruggen eind mei daagde Julia op zonder Ben. Langzamerhand begint het er wel écht op te lijken dat de twee uit elkaar zijn.

Of dat ook echt zo is? In Dag Allemaal zegt Julia dat ze het er niet over wil hebben. "Het klinkt misschien gek, maar al die roddels doen me eigenlijk heel weinig", zegt ze. "Ik weet hoe het zit, en laat iedereen maar zeggen wat ze willen zeggen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.