Metejoor en Britt weer samen? Zanger doet erg verrassende uitspraak over hen
PMN
Metejoor en Britt weer samen? Zanger doet erg verrassende uitspraak over hen
Foto: Photo News

Metejoor is één van de coaches in ‘The Voice Kids’. Hij zag een einde komen aan zijn relatie met Britt.

Metejoor en Britt maakten het nieuws over hun liefdesbreuk zelf bekend. Het was voor hen beiden een bittere pil om slikken.

De zanger heeft met ‘Eigen schuld, Joris’ een nummer uit over de liefdesbreuk. Afgaande op de tekst is het zijn schuld dat hun relatie tot een einde is gekomen.

"Heb je alles geprobeerd of had je ‘t haar alleen beloofd”, zingt Joris. “Zie je nu pas wat je mist, nu zij er niet meer in gelooft.”

De zanger is keihard voor zichzelf. “Je moet er mee leven, je kan haar wel smeken, maar zij heeft genoeg van je flauwekul. Oh, jij hebt al die tijd haar hart maar voor de helft gevuld. Sorry Joris, eigen schuld.”

Hij en Britt waren meer dan vier jaar samen. Hij was ook pluspapa van haar dochtertjes.

Metejoor heeft Britt het liedje ook laten horen. "Ik heb Britt het liedje doorgestuurd, ze heeft het gehoord en ze vond het mooi. Ik was al heel blij dat ze er happy mee was”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Mogelijk is er zelfs nog hoop dat ze weer bij elkaar komen. "Het is niet dat wij met getrokken messen tegenover elkaar staan, we communiceren nog.”

Momenteel is Metejoor niet bezig met een hereniging met Britt. Hij focust zich op zijn concerten in het Sportpaleis. "In mijn hoofd is er geen plaats voor iets anders. Die concerten moet af zijn", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.