Nog meer miserie voor Trisha: "Op spoed beland"
LHX
Nog meer miserie voor Trisha: "Op spoed beland"
Foto: Photonews

De laatste jaren zijn niet makkelijk geweest voor Trisha. Ze heeft twee vechtscheidingen achter de rug en onlangs doken er ook erfenisproblemen op.

Na het overlijden van haar ex-man Ignace Crombé erfden Trisha en haar vier dochters zijn villa in Deerlijk. Op een dag stuurde Ignaces dochter Stéphanie echter een notaris op hen af.

Stéphanie was plots van gedachte veranderd: ze wilde tóch aanspraak maken op haar deel van de erfenis. "De notaris wilde een hele boedelbeschrijving maken, elke koffielepeltje en slipje incluis", vertelt Trisha in Dag Allemaal.

Het kwam tot een rechtszaak, die Trisha uiteindelijk won. Hoewel Stéphanie nog steeds recht heeft op een vierde van de erfenis, weet Trisha nu dat ze geen aanspraak kan maken op de villa. "Een last die van mijn shouders valt", klinkt het.

De vreugde was echter van korte duur, want onlangs kreeg de zangeres plots ernstige fysieke klachten. "Van de ene dag op de andere leek het alsof ik vijf maanden zwanger was, mijn buik stond helemaal opgezwollen en de pijnscheuten straalden uit naar mijn rug. En zo ben ik wéér op spoed beland."

Haar darmen bleken vol lucht te zitten, en een onderzoek zal hopelijk uitwijzen wat daar precies de oorzaak van is. "Ik heb wellicht een aantal voedselallergieën. De stress van de voorbije jaren heeft er ook geen goed aan gedaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.