Stan Van Samang is het opgevallen: “Bij onze twee kinderen het geval"
PMN
Stan Van Samang is het opgevallen: “Bij onze twee kinderen het geval"
Foto: Photonews

Stan Van Samang heeft een nieuw album uit. Dat draagt de titel ‘Vadertaal’. Stan zingt over de dingen waar hij als papa van twee jonge kinderen mee geconfronteerd wordt.

Stan Van Samang heeft twee kinderen. Zoon Lenny is zeven jaar geworden. Hij is de oudste. Dochter Stella is met haar vier jaar de jongste.

Stan vertelt in Het Laatste Nieuws over zijn kinderen: “Lenny kan weleens ontploffen thuis. Ja, het is een pittig kind en dat is niet altijd gemakkelijk.”

“Voor ons als ouders is het belangrijk om op zo’n moment niet boos te worden, maar om hem te kalmeren zodat hij uit dat stresskadertje raakt.”

Stan Van Samang zegt dat z'n kinderen geen grijze muizen zijn

“We proberen met hem dan terug te grijpen naar een zekerheid. Al pratend proberen we hem in het voetbal bijvoorbeeld te zeggen dat hij zijn ploeggenoten en trainer zo goed kent en misschien net beter gaat spelen dan de tegenstander. Voetreflexologie wilden we ook testen, maar dat was niks. ‘Ik zou graag met uw zoon willen werken, maar hij kan niet stilzitten,’ zei die vrouw. Ja, het is een zoektocht, het vaderschap.”

“Lenny, maar Stella ook... Onze kinderen zijn geen grijze muizen. Barbara en ik zijn ook niet de meest rustige mensen, dus het zou raar zijn als er van ons twee kalme kinderen gekomen waren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.