Hugo Sigal pruttelde tegen maar stemt uiteindelijk toch toe: “Tof om Nicole op die manier te eren”
PMN
Hugo Sigal pruttelde tegen maar stemt uiteindelijk toch toe: “Tof om Nicole op die manier te eren”
Foto: Photonews

Hugo Sigal staat opnieuw voor een drukke periode. Hij trekt door Vlaanderen met zijn theatertour. De avant-première heeft hij al achter de rug.

Hugo Sigal (76) is aan zijn theatertour begonnen. Deze kreeg de titel ‘Dromen’. De zanger toert met zijn show de komende maanden door Vlaanderen.

Hugo brengt tijdens zijn theatertour ook het nummer ‘Goeiemorgen, morgen’. Nochtans had hij gezegd dit na de dood van zijn echtgenote Nicole niet meer te doen. Hugo veranderde dus van gedachten.

“De regisseur vond dat het absoluut in de show moest,” legt Hugo uit in Dag Allemaal. “Hij zei dat de mensen dat willen horen. Hij heeft natuurlijk wel gelijk.”

Hugo stemde toe om 'Goeiemorgen, morgen' te zingen tijdens zijn theatertour

Hugo pruttelde aanvankelijk wel tegen. “De regisseur zei dat we het heel eenvoudig moesten doen en het publiek laten meezingen. We bouwen mooi op: eerst ‘Schietgebed’, dan ‘Pastorale’, waar ik de stukken die Nicole zong parlando breng, en dan gaat het over naar ‘Goeiemorgen, morgen’. Het publiek zingt inderdaad mee.”

“Ik vind het heel tof dat we Nicole op die manier eren. Pas op de allereerste keer, bij de avant-première, was het héél emotioneel; dat kwam zo binnen. Maar ik heb het er goed van afgebracht. Ik kijk uit naar de volgende bijna dertig shows. Het zal plezant worden, denk ik.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.