Creative van producer verklapt het al: “Het gaat serieus kletteren tussen die twee”
PMN
Creative van producer verklapt het al: “Het gaat serieus kletteren tussen die twee”
Foto: VTM

Vanavond start de nieuwe week van ‘Familie’. Er staat deze week opnieuw heel wat te gebeuren. De fans kijken er alvast naar uit.

Wim Feyaerts is creative producer bij ‘Familie’. Hij zegt in de soapspecial van ‘Dag Allemaal’ dat er een actrice is die de komende tijd belangrijker zal worden.

“Muriel Bats, die Georgine speelt, was in een flits in de seizoensfinale te zien, maar wordt nu belangrijker. Aangezien Samira een tijdje in het buitenland gaat studeren, komt zij helpen in het huishouden van Benny en Samira.”

Het gaat in 'Familie' serieus kletteren tussen Joris en Paul

We zien sinds kort ook Manou Kersting. “Hij is een nieuwkomer. Hij speelt Paul, de nieuwe bad guy in ‘Familie’. Hij werd destijds door Joris/Bert als huurmoordenaar ingehuurd om Bart neer te schieten, wat mislukte,” legt Wim uit. “Toch kwam hij zijn geld opeisen. Tussen die twee gaat het nog serieus kletteren.”

En binnenkort komt er nog iemand bij. “Daarnaast zijn we heel blij met de komst van Hugo Sigal, die vanaf november te zien zal zijn. Hugo reageerde enthousiast toen ik hem polste voor de rol. We zochten en vonden een goede verhaallijn en een passend moment.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.