Iedereen zegt hetzelfde over Larissa uit ‘Blind Getrouwd’ na aflevering van maandagavond
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over Larissa uit ‘Blind Getrouwd’ na aflevering van maandagavond
Foto: VTM

Het meest besproken koppel van dit seizoen in ‘Blind Getrouwd’ is ongetwijfeld Simen en Larissa. Ze wonen nu ook samen en hebben het dagelijkse leven hervat.

Simen en Larissa hebben hun twijfels. Doordat ze in het verleden al tegenslag hebben gehad in de liefde, zijn ze veel voorzichtiger geworden. Het koppel heeft het dan ook moeilijk om zich open te stellen voor elkaar. “Je moet ook klaar zijn om die gesprekken te voeren", bedenkt Simen zich.

Larissa zegt dat ze dit niet wist. “Wij praten niet, dus dan kan ik dat niet weten. We stellen ons allebei niet open omdat we niet gekwetst willen worden.”

De kijkers van ‘Blind Getrouwd’ leven hard mee met het koppel. Er komen dan ook veel reacties. “Ze moeten het toch leren. Het is zo’n mooi koppel, het zou zonde zijn als het daardoor fout zou lopen.”

Er zijn ook kijkers die geen fan zijn van Larissa. “Terwijl hij in de zetel zijn gevoelens toonde, zat zij met haar rug naar hem toe,” valt het hen op. "Hij doet wel veel moeite, maar van Larissa komt er maar weinig initiatief."

Meer nieuws

Meer nieuws

.