Niels Destadsbader trekt harde conclusie nu hij nog steeds single is: "Anders wordt het gênant"
PMN
Niels Destadsbader trekt harde conclusie nu hij nog steeds single is: "Anders wordt het gênant"
Foto: VRT1

Niels Destadsbader heeft een nieuwe single uit. Hij hoopt natuurlijk dat het een succes zal worden. De presentator is intussen aan het denken gegaan.

Niels Destadsbader was de centrale gast in het VRT-programma ‘Waarom wachten’. Hij praat daar openhartig over zijn leven. Niels blikt terug op zijn liefdesparcours.

De ouders van Niels zijn veertig jaar getrouwd. “Dat zou ik ook willen,” citeert Het Laatste Nieuws hem in het programma. “Maar als ik naar mijn liefdesparcours kijk, heb ik blijkbaar niet goed opgelet in de les.”

Niels Destadsbader zou liever niet als vijftiger zijn kleuter gaan afhalen aan de schoolpoort

“Zij hebben echt bewust gekozen om samen te blijven tot het einde. Mijn moeder zei vorige week nog: ‘Als er ooit iets met papa gebeurt, hoef ik nooit meer een andere man.’ Dat vind ik een ongelooflijk charmant idee, en ik hoop dat ik dat ooit kan vinden, maar voorlopig is dat nog niet gelukt.”

Niels heeft echt wel een kinderwens. “Als het er niet van komt, is het ook maar zo. Al zou ik het wel een gemis vinden. Maar ik zou liever niet als enige vijftiger mijn kleuter ophalen aan de schoolpoort; anders wordt het misschien wel wat gênant.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.