Nathalie Meskens heeft groot avontuur achter de rug: “Hebben daar dingen gedaan die elders ondenkbaar zijn”
PMN
Nathalie Meskens heeft groot avontuur achter de rug: “Hebben daar dingen gedaan die elders ondenkbaar zijn”
Foto: Photonews

Nathalie Meskens blikt terug op een waanzinnig avontuur. Dat avontuur ging de presentatrice aan met haar gezin. Ze kijkt er met heel veel plezier op terug.

Nathalie Meskens zien we al een tijdje niet meer op televisie. “De laatste jaren kom ik minder op televisie, dat is waar. Ik ben mama geworden in covid-tijden,” licht ze toe in Nina.

“Niet alleen mijn eigen wereld veranderde, de hele wereld werd anders. Ik ben bevallen van Lima in de lockdown. Alles stopte met draaien. Maar gelukkig zaten wij op ons roze wolkje, met puur geluk in onze armen.”

“Elke mens op aarde heeft toen zijn leven herdacht, en wij ook ons veilige coconnetje. Als ik daar nu op terugkijk, heeft het iets van een film.”

Nathalie beleefde een waanzinnig avontuur. “Na de geboorte van Loé zijn we met z’n allen naar Costa Rica geweest,” vertelt ze. “We waren tijdens een van onze reizen verliefd geworden op dat land.”

Nathalie Meskens trok met haar gezin naar de jungle in Costa Rica en kocht er een stuk grond om een tiny house te bouwen

“In de jungle hebben we daar een klein stukje land gekocht om er een tiny house te bouwen, met onze twee kleine petotters erbij. Er was niks af, er was één toilet aangesloten en douchen deden we met de tuinslang.”

“Ik timmerde een deur bij elkaar met hout dat we aan het strand gevonden hadden. Het was heel erg back to basics. We hebben daar met ons gezin dingen gedaan die elders ondenkbaar zijn.”

“Met die kleintjes in de kruiwagen naar palmbomen in the middle of nowhere rijden, in de bomen kruipen en van locals leren hoe we kokosknoten moesten plukken: geweldig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.