Sean Dhondt remde vriendin Maithé Rivera af: "Zij wilde al"
PMN
Sean Dhondt remde vriendin Maithé Rivera af: "Zij wilde al"
Foto: Photonews

Sean Dhondt is samen met Maithé Rivera. Ze hebben samen een dochtertje. Die kreeg de naam Mae.

Sean Dhondt koos er bewust voor om pas op latere leeftijd papa te worden. Dat zegt de radiopresentator in TV-Familie. “Maithé wilde altijd al op jonge leeftijd een kind, maar ik voelde me daar eerder nog niet klaar voor.”

Nu is Sean er wel klaar voor. “Het was een bewuste keuze om pas op mijn 40ste vader te worden. De dingen die ik moet opgeven, voelen nu eigenlijk niet als opofferingen, eerder als het maken van nieuwe prioriteiten.”

Sean Dhondt was aanvankelijk niet klaar om papa te worden, maar nu wel

Sean geniet nu met volle teugen van zijn gezinnetje. “Maithé is nog een paar maanden thuis met moederschapsverlof. Mijn wekker rinkelt om zes uur,” legt hij uit.

“Dan geef ik de katten eten - de hond blijft meestal nog wat liggen - en vul ik de blender met bevroren fruit, banaan en melk. Ondertussen ga ik terug naar boven om stilletjes te douchen.”

“Zo’n 35 minuten later arriveer ik al op de Antwerpse Linkeroever. Daar bereid ik tussen acht en tien uur mijn programma voor dat ik breng op Play Nostalgie. En als ik geen andere verplichtingen heb, kan ik na mijn programma om twee uur ’s middags alweer bij onze dochter zijn. Perfect, lijkt mij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.