Stan Van Samang doet pijnlijke onthulling: "Overgeven in de gang"
LHX
Stan Van Samang doet pijnlijke onthulling: "Overgeven in de gang"
Foto: VTM

Stan Van Samang is momenteel te zien in 'Liefde Voor Muziek'. Hij is al jarenlang een populaire artiest, maar worstelt nog steeds met podiumvrees.

Al van het begin van zijn muzikale carrière heeft Stan Van Samang erg veel zenuwen om het podium op te stappen. "Ik heb ermee leren leven en ik kan dat nu omzetten in energie, maar dat is niet altijd zo geweest", vertelt hij in de podcast 'Foto's met Kurkdroog'.

Vroeger gebeurde het vaak dat hij 's ochtends vroeg niet kon eten omdat hij 's avonds moest optreden. "Dan heb je nul energie 's avonds, omdat je denkt: ik ga hier flauwvallen."

Een moment waarop het wel héél erg was, was tijdens zijn deelname aan 'Steracteur sterartiest', onthult hij. "Roel Vanderstukken en ik stonden met twee in de finale."

"Hij was letterlijk nog over mijn rug aan het wrijven terwijl ik aan het overgeven was in een pompbak in de gang, toen ze zijn naam riepen." Even later werd ook Stan op het podium geroepen. "Ik was nog aan het overgeven in de gang. En dat was live..."

"Als ik dat terugzie, zie ik echt een zieke kop. Twee minuten daarna kon ik mijn tanden gaan poetsen, maar ik ben opgegaan met een stinkbek." Ontzettend straf, want het was Stan die uiteindelijk het programma won!

Meer nieuws

Meer nieuws

.