Viktor Verhulst moet iets van het hart na al die commentaren op de dj-sets van hem en zijn vriend Kobe Ilsen
PMN
Viktor Verhulst moet iets van het hart na al die commentaren op de dj-sets van hem en zijn vriend Kobe Ilsen
Foto: Photo News

Viktor Verhulst en Kobe Ilsen zagen we deze zomer op verschillende festivals. Ze worden elk jaar succesvoller als dj-duo.

Viktor en Kobe hun hoogtepunt deze zomer was hun dj-set op ‘Tommorrowland’. We zagen ze onder meer ook terug op ‘Suikerrock’.

Het begint nu écht van de grond te komen. Makkelijk was het zeker niet voor hen wat er kwamen heel wat commentaren. Zo hoorde je dat ze het allemaal niet zelf deden.
(Lees verder onder de foto)

Dat wil Viktor écht wel tegenspreken in Story. “We doen ondertussen een honderdtal sets per jaar. Als we daar gewoon wat zouden staan, dan zouden ze ons al lang niet meer boeken.”

"Het samenstellen van zo’n set, de mash-ups. Dat klinkt veel makkelijker dan het in werkelijkheid is. We hebben trouwens hard gewerkt en workshops en extra opleidingen gevolgd om technisch betere dj’s te worden."

Naast de festivals stonden Viktor en Kobe deze zomer ook op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Daar brachten ze hun eerste single ‘Nu Staan We Hier’. Het is een herwerking van ‘Jump For Joy’ van 2 Unlimited.

Meer nieuws

Meer nieuws

.