Jada Borsato heeft groot nieuws te melden: "Eindelijk mag ik het zeggen!"
LHX
Jada Borsato heeft groot nieuws te melden: "Eindelijk mag ik het zeggen!"
Foto: instagram @jadaborsato

Zogauw Jada Borsato een diploma van de middelbare school op zak had, besloot ze om volledig te gaan voor een leven in de showbizz. Ze heeft de voorbije jaren vooral gewerkt als (stem)actrice, maar nu komt ze met groot nieuws.

Door haar acteerjobs stond het zingen bij Jada Borsato lange tijd op een laag pitje, maar ze gaf wel steeds te kennen dat ze ook een muzikale carrière ambieerde. Daar heeft ze de afgelopen tijd hard aan gewerkt, zo blijkt.

"Eindelijk mag ik het zeggen!", schrijft ze namelijk op Instagram. "Na vele studiosessies, gevolgd door maanden hard werken met een heel team, is het dan eindelijk zover. Op 5 april komt mijn nieuwe single, 'Blik op jou', uit!"

"Ik heb hier megalang naar uitgekeken en kan niet wachten om dan eindelijk met de wereld te mogen delen waar ik al die tijd mee bezig ben geweest!", klinkt het.

Op het nieuws krijgt ze massaal veel reacties, onder andere van haar moeder Leontine Ruiters. "Eindelijk is het zover! Wij zijn zo trots op jou lieverd", schrijft die.

Ook broer Luca Borsato, die zelf hard aan zijn zangcarrière timmert, laat van zich horen. "En nu gaan met die banaan! Love you en trots op je!", reageert hij.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato)

Meer nieuws

Meer nieuws

.