Gezinsuitbreiding voor Stephanie Planckaert: "Zo schattig"
LHX
Gezinsuitbreiding voor Stephanie Planckaert: "Zo schattig"
Foto: VRT

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman zijn grote dierenvrienden. Hun hond May-Lee heeft er sinds kort een maatje bij.

In de nieuwste aflevering van 'Château Planckaert' is te zien hoe Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman het asielhondje Zhuzha willen adopteren. Ze moeten daarvoor wel door een strenge selectieprocedure.

Ook is de grote vraag of Zhuzha wel overeenkomt met May-Lee, en bij uitbreiding ook met Apollo, de hond van Junior Planckaert. Na een eerste wandeling samen lijkt dat wel snor te zitten, dus besluiten Stephanie en haar gezin ervoor te gaan.

Inmiddels is Zhuzha al enkele maanden bij hen. Op Instagram laat Stephanie weten hoe het allemaal verlopen is. "Ondertussen héél goeie vriendjes met de hele familie", schrijft ze bij enkele foto's van het beestje.

"May-Lee en Zhuzha zijn onafscheidelijk en ook met Apollo verloopt het prima, ze lijken wel een gezinnetje met hun drieën. 'Als er genoeg goeie wil is, kan iedereen overeenkomen', zou een wijs en vredevol iemand dan zeggen."

Stephanie volgers zijn helemaal vertederd door de beelden. "Zo schattig", reageren ze. "Wat een mooi hondje, past perfect bij jullie." "Zalig om te zien."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Stephanie planckaert (@stephanieplanckaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.