Down The Road 🎥 Iedereen is hetzelfde opgevallen bij aflevering ‘Down The Road’ van zondagavond
PMN
🎥 Iedereen is hetzelfde opgevallen bij aflevering ‘Down The Road’ van zondagavond
Foto: VRT1

Zondagavond was er weer een nieuwe aflevering van ‘Down The Road’. Je kon het bekijken bij VRT1. Iedereen is hetzelfde opgevallen.

Zondagavond was er weer een aflevering van het populaire programma 'Down The Road', dat te zien is op VRT1.

De aflevering greep de kijkers direct aan nadat Evert een openhartig gespek begon over zijn stukgelopen relatie met Roxane .

Wat volgde was een eerlijk en openhartig gesprek tussen Evert en Dieter Coppens, waarbij de steun en begrip van Dieter erg opvielen bij de fans van het programma.
(Lees verder onder de foto)

Evert, één van de deelnemers van het programma, vertelde openlijk over zijn gevoelens voor Roxane. Hij vond haar leuk, maar kwam tot de conclusie dat hij meer aangetrokken is tot jongens.

Dit nieuws zorgde voor een golf van emoties bij Evert, die duidelijk behoefte had aan een goede babbel over zijn situatie.

Gelukkig was Dieter Coppens daar om hem op te vangen. Dieter nam de tijd om Evert te steunen en te luisteren naar zijn verhaal. Het gesprek tussen hen was oprecht en eerlijk.

De reacties op dit bewuste gesprek laten zien hoezeer de fans van 'Down The Road' met de deelnemers meeleven.
(Lees verder onder de foto)

Velen prijzen Dieter voor zijn oprechte en empathische benadering, waarbij hij Everts gevoelens serieus nam en hem een veilige ruimte bood om te praten.

"Dieter heeft dat fantastisch gedaan", vinden de fans. "Het was een eerlijk en open gesprek. Châpeau hoe Dieter dat gesprek met Evert aangepakt heeft." 

"Down The Road is een topprogramma!", zo lieten verschillende kijkers weten. Het programma, dat inmiddels al meerdere seizoenen loopt, brengt een groep jongvolwassenen met het syndroom van Down samen op reis.

Met de openhartigheid en empathie die in de recente aflevering te zien waren, heeft 'Down The Road' opnieuw bewezen waarom het zo'n geliefd programma is.

De aflevering van zondagavond heeft duidelijk laten zien hoeveel kracht er schuilt in open communicatie en begrip voor elkaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.