“Met de hele familie”: Eddy Planckaert heeft groot nieuws te melden
PMN
“Met de hele familie”: Eddy Planckaert heeft groot nieuws te melden
Foto: Play4

Er komt een vijfde seizoen van ‘Château Planckaert’. De opnames voor dat vijfde seizoen zijn volop aan de gang.

Eddy Planckaert, Christa Planckaert en Francesco Planckaert kondigden aan naar het theater te trekken. Het was heel verrassend nieuws.

De eerste voorstelling vindt plaats in het Staf Versluys Centrum in Bredene op 7 september. Eddy zegt in Het Laatste Nieuws dat ze het op hun gemak willen doen.

Er is nochtans heel veel interesse. “We kregen zelfs het aanbod om tijdens de Gentse Feesten in het Capitole van Gent op te treden, voor meer dan 1.000 man”, vertelt Eddy.

“Momenteel zien we dat echter niet zitten. We willen nog niet te hoog van de toren blazen.”

Eddy heeft wel groot nieuws. “Maar als de shows een succes worden, is een uitbreiding zeker mogelijk. En wie weet komt er dan zelfs een heuse theatershow met de hele familie.”

De ex-wielrenner heeft ook besloten om z'n fel besproken Spartaans dieet overboord te gooien. Eddy verloor met zijn dieet maar liefst 18 kilo.

Pas op, als het zou moeten, kost het me geen moeite om zo’n dieet opnieuw te volgen. Ik kan makkelijk nog tien kilo kwijtspelen als ik wil.”

Hij at maandenlang alleen maar groenten en raakte geen druppel alcohol aan. Eddy laat weten dat hij intussen alweer acht kilo bijgekomen is.

“Pas op, als het zou moeten, kost het me geen moeite om zo’n dieet opnieuw te volgen. Ik kan makkelijk nog tien kilo kwijtspelen als ik wil.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.