Slecht nieuws over 'Château Planckaert': "Flinke streep door de rekening van Eddy"
LHX
Slecht nieuws over 'Château Planckaert': "Flinke streep door de rekening van Eddy"
Foto: VRT

Lange tijd was het de grote droom van Eddy Planckaert om met de hele familie naar Frankrijk te verhuizen. Die droom is helaas aan diggelen geslagen.

Eddy en Christa Planckaert zouden heel graag hun oude dag in Frankrijk doorbrengen, maar hun kinderen zien dat niet zitten. Voor de kleinkinderen, die een groot netwerk hebben in België, hebben ze besloten om toch in ons land te blijven wonen.

Ze zijn wel van plan om hun kasteel te houden en verder af te werken. In het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert' dit voorjaar krijgen de kijkers opnieuw een inblik in dat proces.

Er zijn van 'Château Planckaert' al heel wat seizoenen gemaakt, maar het zou zomaar eens kunnen dat dit het laatste is. In de podcast 'Mediawatchers' komt Mark Coenegracht namelijk met slecht nieuws.

"De VRT heeft een beetje de stekker uit het hele 'Château Planckaert'-verhaal getrokken", beweert hij. "Er zijn geen nieuwe afleveringen besteld."

"Als je weet dat zo'n project voor een heel stuk betaald wordt met het programma, zal dat wel een flinke streep door de rekening van Eddy en de zijnen", klinkt het. "Dat zal waarschijnlijk ook wel meespelen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.