Karen Damen laat van zich horen na nieuws over scheiding
LHX
Karen Damen laat van zich horen na nieuws over scheiding

Zeventien jaar lang was Karen Damen samen met Antony Van der Wee. Zo'n week geleden kwam plots het nieuws dat ze uit elkaar gaan.

"Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk", kondigde Karen Damen aan op 28 november. 

"We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop. We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn."

(Lees verder onder de post.)

    Visa detta inlägg på Instagram           

Ett inlägg delat av Karen Damen (@karendamen)

Niet veel later kwam er nóg slecht nieuws. De voorstelling van Karens 'One Woman Show', die op 13 december zou plaatsvinden, wordt verplaatst naar 24 april volgend jaar. 

"Om Karen de nodige ruime en rust te geven om deze nieuwe fase in haar leven een plaats te geven, hebben we beslist de voorstelling enkele maanden uit te stellen", liet haar manager weten. "We menen dat Karen nu even tijd voor zichzelf nodig heeft."

Hoewel de breuk dus een zware klap is voor Karen, bewijst ze toch ook dat het leven doorgaat. In haar Instagramverhaal deelt ze namelijk een foto van een blije ontmoeting met zangeres Mentissa.

Zij werd, na haar kans te hebben gewaagd in 'The Voice Kids' en 'The Voice of Holland', in 2020 derde in 'The Voice of France'. Vorig jaar kwam haar eerste album uit, waarop ook 'Mamma Mia' staat. Dat nummer werd in Vlaanderen een radiohit en sleepte een 'Zomerhit'-nominatie in de wacht.

"Mamma Mia, wat een vrouw!", schrijft Karen onder de indruk. "Wat een zangeres! En wat een nummer... Ik ben een grote fan van je."

Karen en Mentissa

Meer nieuws

Meer nieuws

.