Na gigantische opdoffer kruipt Koen Wauters weer overeind: Hij heeft groot nieuws
PMN
Na gigantische opdoffer kruipt Koen Wauters weer overeind: Hij heeft groot nieuws
Foto: GoPlay

Koen Wauters zit momenteel in het buitenland. Hij is daar voor de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’.

Clouseau is geselecteerd om deel te nemen aan het tiende seizoen van het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Koen Wauters en broer Kris namen de uitnodiging maar al te graag aan.

Het is een groot verschil met vorig jaar. Toen kreeg Koen in december te horen dat hij niet mocht deelnemen aan de Dakar Rally. 

De auto waarmee hij en zijn team zouden rijden werd in Marseille afgekeurd. Dat zorgde voor een enorme teleurstelling bij Koen en de rest van het team.

Het ongeloof was een goed jaar geleden heel groot. “Onze mecaniciens hebben dan twee dagen en twee nachten ‘vollenbak’ gewerkt, maar toen we gisteren aankwamen was het nog steeds niet in orde”, zei Koen toen op Qmusic.

“Heel streng. Ze waren onverbiddelijk, weliswaar met veel medeleven. We hebben hier een heel jaar aan gewerkt en iedereen is er het hart van in. Ik heb er zelfs slecht van geslapen. We geven niet op, maar dit is een harde klap.”

Die klap heeft Koen intussen wel verwerkt. Hij heeft immers groot nieuws te melden.

De zanger/presentator gaat komende winter deelnemen aan de Africa Eco Race. Hij zal dat doen met zijn kompaan Pascal Feryn, met wie hij ook deelnam aan de Dakar Rally.

Er is overigens nog meer goed nieuws. Speciaal voor deze race gaan Koen en Pascal kunnen beschikken over een gloednieuwe wagen. Die wordt later nog voorgesteld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.