Zo bijzonder voor Anouk Matton op Tomorrowland: "Ze heeft 'ja' gezegd!"
COS
Zo bijzonder voor Anouk Matton op Tomorrowland: "Ze heeft 'ja' gezegd!"
Foto: Instagram @mattnworld

Tomorrowland zit er na twee spetterende weekend weer op. De dj's en festivalgangers lieten het slechte weer de sfeer niet verpesten.

Naar goede gewoonte was Anouk Matton natuurlijk ook weer van de partij op Tomorrowland. Het eerste weekend stond ze op de eerste dag als MATTN op de Mainstage, zondag was ze te bewonderen op The Library. 

Anouk was tijdens haar set in het gezelschap van haar echtgenoot Dimitri Vegas en beste vriendin Jill Cnudde. Die zorgde voor een bijzonder mooi moment. Ze had namelijk wat te vragen aan haar bestie.

"Anouk, will you be my maid of honour", stond er op een gigantisch spandoek te lezen. Jill gaat trouwen en wil Anouk als haar bruidsmeisje en rechterhand op een van de mooiste dagen van haar leven.

Jill vraagt Anouk om haar 'Maid of Honour' te zijn
Instagram @jillcnd

"She said yes!", klinkt het dolenthousiast bij Jill op Instagram Stories. "Ik heb hier op voorhand zo ontzettend veel stress voor gehad", vertelt Jill aan Het Laatste Nieuws. "Maar ik moest dit doen."

Jill kan zich haar huwelijk niet voorstellen zonder een belangrijke rol voor Anouk. "Ik kan me oprecht geen betere beste vriendin wensen, en ben zo ontzettend blij dat ze deel wil uitmaken van mijn mooiste dag."

Jill verloofde zich op 7 mei 2022 met haar partner Christophe. Intussen kregen ze een dochtertje: Robbie Jane. Anouk is meter van de kleine Robbie Jane.

Meer nieuws

Meer nieuws

.