Iedereen zegt hetzelfde over Stephanie Planckaert in ‘Families XXL’
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over Stephanie Planckaert in ‘Families XXL’
Foto: VTM

Gisteravond zagen we opnieuw Stephanie Planckaert op tv. Ze gaat op bezoek bij gezinnen met veel kinderen. Je ziet het bij VTM.

Elke zaterdagavond is er bij VTM ‘Families XXL’. We konden gisteren al kijken naar de vierde aflevering van dit seizoen. Het was opnieuw heel hectisch.

We zagen onder meer hoe de familie Luki hun zevende kind naar school bracht met de start van het nieuwe schooljaar. De familie Leys stond voor een dilemma tijdens het winkelen: wordt het schoolgerief of toch speelgoed?

Voor de familie Naudts, met hun acht dochters, bracht het nieuwe schooljaar eveneens extra kosten met zich mee. Stephanie Planckaert bezocht ook Kevin en Nena, die helaas minder goed nieuws hadden ontvangen over hun baby Yarne.

"Het is mooi om zien hoe Stephanie met die grote gezinnen omgaat"

Het nieuwe programma van Stephanie Planckaert kan rekenen op heel wat bijval. Er komen heel wat reacties op. Iedereen zegt hetzelfde.

“Je kan alleen maar respect hebben voor al die gezinnen”, lezen we. “Het is niet makkelijk om elke dag opnieuw die puzzel te leggen. Het is ook heel mooi om zien hoe Stephanie met hen omgaat. Ze doet dat op een fantastische manier.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.