Interview Na zijn ijzersterke deelname aan ‘Liefde voor Muziek’: Jaap Reesema lonkt naar Clouseau
PMN
Na zijn ijzersterke deelname aan ‘Liefde voor Muziek’: Jaap Reesema lonkt naar Clouseau
Foto: VTM

Jaap Reesema zagen we in het laatste seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Hij coverde daar onder meer het nummer 'Papa' van Stef Bos. Met die cover heeft Jaap opnieuw een zomerhit beet.

De altijd sympathieke zanger en liedjesschrijver Jaap Reesema zagen we dit jaar aan het werk in ‘Liefde voor Muziek’. Showbizz24 sprak met Jaap tijdens een opnamedag van ‘Zomerhit’ en vroeg hem naar zijn ervaring met het televisieprogramma.

“Liefde voor Muziek is waanzinnig. Ik had al een keer meegedaan met Regi, dus ik kende het programma al goed. Het jaar daarvoor heb ik ook aan ‘De beste zangers’ in Nederland meegedaan.”

“Je gaat een week lang met zangers en zangeressen lekker zingen en muziek maken en wat drinken onder de Spaanse zon. Ik denk dat weinig mensen dat niet leuk zouden vinden.”

“We houden nog contact met de groep, maar ik ben wel de slechtste app’er. Dat komt ook wel omdat de afstand groter is.” 

“Ik probeer er af en toe bij te zijn, want er wordt soms bijvoorbeeld een barbecue georganiseerd en ik vind het heel leuk. Dat is een groepje dat je niet snel vergeet.”

Jubileumviering ‘Liefde voor Muziek’

Volgend jaar is een jubileumseizoen voor ‘Liefde voor Muziek’. Als ze je zouden uitnodigen voor het tiende seizoen, van welke artiest zou jij graag eens een nummer onder handen nemen?

“Ik weet niet of Clouseau bij die editie zal zitten, maar als ik kijk naar liedjes die ik zelf had willen schrijven of die ik wil bewerken, dan zijn het wel liedjes van Clouseau. Ik ben daar mee opgegroeid en ik vind die ijzersterk. Dat zou ik wel heel gaaf vinden.”

Jaap Reesema komt naar de Lotto Arena. Wil jij erbij zijn in de Lotto Arena? Bestel hier je tickets voor het concert van Jaap Reesema in de Lotto Arena


 

Meer nieuws

Meer nieuws

.