Nathalie Meskens verklapt nu al hoe 'De expeditie' is geweest
LHX
Nathalie Meskens verklapt nu al hoe 'De expeditie' is geweest
Foto: Play4

Na het succesvolle 'De expeditie: Groenland' komt er een tweede seizoen van 'De expeditie'. Die speelt zich af in de snikhete Namibische woestijn.

In het eerste seizoen van 'De expeditie' trotseerden de deelnemers de bijtende kou, maar dit keer moeten ze zien te overleven in de verzengende hitte. Het belooft weer ontzettend zwaar te worden.

De 8 BV's die zich aan de uitdaging wagen, zijn Frank Boeckx, Willem De Schryver, Janne Desmet. Tom Van Dyck, Linde Merckpoel, Nathalie Meskens, Omar Souidi en Flo Windey.

De opnames zijn inmiddels al achter de rug. Nathalie Meskens mag er uiteraard nog niet veel over zeggen, maar toch wil ze al een tipje van de sluier lichten. "Dat was waanzin", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Ze moet toegeven dat ze zichzelf is tegengekomen tijdens de tocht. "En niet één keer. Je weet dat in theorie, dat dat gaat gebeuren. Maar dan gebeurt dat ook echt. Het was speciaal..."

Met de andere deelnemers was Nathalie erg blij. "Toppertjes", noemt ze hen stuk voor stuk. "Het was een groep om duimen en vingers bij af te likken. Het was heerlijk."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.