Heftig nieuws over Nicol Kremers, de ex-vriendin van Peter Gillis
PMN
Heftig nieuws over Nicol Kremers, de ex-vriendin van Peter Gillis
Foto: Instagram @petergillisoostappen

Er is heftig nieuws over Nicol Kremers. We leerden haar kennen als de vriendin van Peter Gillis. De twee zijn intussen uit elkaar nadat zij beweert dat hij haar mishandelde.

Voormalig vriendin van vakantieparkondernemer Peter Gillis, Nicol Kremers, heeft aangekondigd opnieuw therapie te volgen.

Haar management heeft dit maandag aan het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) gemeld, laat Shownieuws weten.

Nicol, die eerder dit jaar al therapie volgde in Thailand, heeft besloten om opnieuw therapie te gaan volgen in Nederland vanwege het "heropenen van oude wonden" door de lopende rechtszaken en het schrijven van haar boek.

Nicol heeft in het verleden al therapie gevolgd om "aan zichzelf te werken", maar haar management geeft aan dat de lopende rechtszaken en het schrijven van haar boek veel oude pijn naar boven brengen.
(Lees verder onder de foto)

Als gevolg hiervan is het publiceren van haar boek over haar relatie met Peter uitgesteld.

Nicol is op dit moment nog bezig met het schrijven van het manuscript, maar heeft besloten tijdelijk te stoppen.

Haar woordvoerder geeft aan dat het stopzetten van het boek niet de voorkeur heeft, maar dat ze de situatie moet afwachten.

Peter Gillis wil het manuscript van het boek lezen voordat het wordt gepubliceerd. Hij baseert dit verzoek op een vermeende overeenkomst die zijn ex-partner zou hebben getekend.

Nicol beweert echter dat zij onder dwang heeft getekend. Deze zaak zal op 30 november voor de rechter komen.

Naast de zaak rondom het boek zijn Nicol en Peter ook verwikkeld in een andere zaak, waarbij vermeende mishandeling de hoofdrol speelt.

Peter wordt ervan beschuldigd Nicol onder andere in haar rug en neus te hebben gebeten.

Het Openbaar Ministerie heeft Peter al aangeklaagd en Nicol heeft later ook aangifte gedaan tegen haar ex-partner. Het is nog niet bekend wanneer de zitting van deze zaak zal plaatsvinden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.