Ann Van den Broeck geeft belangrijke update over haar gezondheid nadat er bij haar borstkanker werd vastgesteld
PMN
Ann Van den Broeck geeft belangrijke update over haar gezondheid nadat er bij haar borstkanker werd vastgesteld

Het is al even geleden dat we nog iets gehoord hebben van Ann Van den Broeck. Na lange tijd heeft ze nog eens een update gedeeld over haar gezondheid. De actrice kreeg in de zomer van 2022 te horen dat ze borstkanker had.

Ann plaatst op haar Instagram twee foto’s. De twee foto’s hebben gemeen dat ze telkens genomen zijn op 6 december.

“Bij de eerste foto werd ik geopereerd na een half jaar chemo”, legt de actrice uit. “De tweede foto werd genomen tijdens een repetitie voor de Winterrevue, waarin ik sta te dansen en zingen alsof foto één er nooit geweest is.”

Ann beschrijft het afgelopen jaar als één “om u tegen te zeggen”. Ze is nog steeds aan het revalideren en luistert goed naar haar lichaam.

“Ik merkte de afgelopen maanden weer hoe intens mijn vakgebied is. Acteren, zingen, dansen, het vergt ontzettend veel van je lichaam, maar ook mentaal.”

“Wat ben ik blij met de vooruitgang die ik boekte de afgelopen weken en maanden. Ik botste vaak op grenzen, maar juist daardoor boekte ik vooruitgang, denk ik.”

“Mijn spieren herstellen zich langzaam maar zeker. Ik ben nog lang niet waar ik wil/moet zijn, maar ik ben geduldig. Alles op zijn tijd, alles komt goed.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.