Lize Feryn deelt verontrustend nieuws: “Ze kan niet meer normaal eten”
ASX
Lize Feryn deelt verontrustend nieuws: “Ze kan niet meer normaal eten”
Foto: Instagram @lizeferyn

Model en actrice Lize Feryn deelde gisteravond op Instagram Stories minder leuk nieuws. Het gaat niet goed met Ronneke, haar kattin. Lize geeft tekst en uitleg en waarschuwt haar volgers.

“Pas op met producten voor ontmossing van je terras”, begint Lize haar bericht. “Katjes vinden het lekker ruiken, stappen er in en likken daarna hun pootjes af”, gaat het verder. Helaas met dramatische gevolgen voor de viervoeters.

De kattin van Lize Feryn en Aster Nzeyimana kan namelijk niet meer normaal eten en krijgt momenteel sondevoeding. “Ons Ronneke heeft allemaal zweren op haar tongetje en in haar keel”, klinkt het verontrustend. “Twee weken intensieve verzorging is het resultaat”, besluit Lize.

Feryn maakte haar acteerdebuut tien jaar geleden in de dramareeks ‘In Vlaamse Velden’. Sindsdien gaat het erg hard voor het West-Vlaamse model, die samen is met sportanker Aster Nzeyimana. Samen schitterden ze in het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’. Onlangs maakten de twee bekend in het huwelijksbootje te zullen stappen.

Lize Feryn

Meer nieuws

Meer nieuws

.