‘Familie’ - actrice Sandrine André krijgt enorm veel steunbetuigingen
PMN
‘Familie’ - actrice Sandrine André krijgt enorm veel steunbetuigingen
Foto: Photo News

Sandrine André krijgt enorm veel steunbetuigingen. Die komen er nadat ze een bericht plaatste over haar overleden moeder.

Het is hartverwarmend om te zien hoe Sandrine André zich omringd voelt door liefde en steun van haar volgers nadat ze een emotioneel bericht over haar overleden moeder deelde op Instagram.

Op 19 november 2011 overleed Sandrine's moeder, wat betekent dat ze onlangs twaalf jaar geleden afscheid heeft moeten nemen van haar geliefde moeder.

Op haar Instagram-account plaatste Sandrine een foto van zichzelf samen met haar moeder. Bij de ontroerende foto schreef ze: "Dag mama, vandaag alweer 12 jaar geleden dat ik afscheid van je moest nemen."

Het is duidelijk dat Sandrine haar moeder nog steeds erg mist en dat het verdriet nog steeds een plekje heeft in haar hart.
(Lees verder onder de foto)

Sandrine André
Photo News

Naar aanleiding van haar post deelde Sandrine haar ervaring met het luisteren naar de podcast 'Na de rouwstoet', waarin Nona Van Braeckel samen met anderen vertelt over het verlies van een ouder op jonge leeftijd.

Hoewel Sandrine zelf niet meer zo jong was toen ze haar vader en moeder verloor, raakte de podcast haar diep en bood het haar veel steun.

"Het diepe verdriet van rouwen is bij mij ondertussen gaan liggen," deelt Sandrine. "En er is de rust dat ik hen allebei altijd verteld heb hoe graag ik hen zag."
(Lees verder onder de foto)

Ze verwijst haar volgers naar de podcast 'Na de rouwstoet', die gratis te beluisteren is via VRTMAX.

De post van Sandrine heeft veel reacties teweeggebracht onder haar volgers. Mensen sturen hartjes en bieden hun steun en medeleven aan.

Het is duidelijk dat Sandrine veel mensen heeft geraakt met haar persoonlijke verhaal en dat ze veel steun uit de reacties haalt.

Het is bewonderenswaardig dat Sandrine André haar persoonlijke verhaal deelt en anderen inspireert om hun eigen verlies en rouw te bespreken.

Haar moed en openheid zullen ongetwijfeld anderen helpen om te gaan met hun eigen verlies en de steun te vinden die ze nodig hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.