Kijkers vinden tweede seizoen van Netflix-serie briljant en houden het niet droog: “Ik moest huilen”
WVDS
Kijkers vinden tweede seizoen van Netflix-serie briljant en houden het niet droog: “Ik moest huilen”
Foto: Netflix

Netflix heeft enkele dagen geleden het vervolgseizoen gelanceerd van een toch wel speciale reeks. En de abonnees die zijn laaiend enthousias

t.

‘Terzi’ of ‘The Tailor’ is een Turkse serie die bol staat van de mysteries en geheimen. Er moest een tweede seizoen komen, gezien nog niet alle geheimen ontrafeld zijn. 

Het verhaal over een bekende kleermaker neemt al snel een heel andere wending waardoor ook zijn beste vriend en diens verloofde ook heel wat aandacht opeisen.

De twee vrienden Peyami en Dimitri vallen zonder het te weten voor dezelfde myserieuze vrouw. En zij is het die de laatste minuut van seizoen 1 een kogel afvuurt die bedoeld was voor haar psychopatische verloofde, maar haar geliefde treft.

Het tweede seizoen start met het huwelijk van Esvet en Dimitri. Peyami verdrinkt zijn verdriet en zijn vader die mentaal nog een kind is, wordt blootgesteld aan nieuwe obstakels. 

Komen de geliefden nog samen? Vindt Peyami zijn moeder? Wat met Mustafa de vader van Peyami? Allemaal te ontdekken in seizoen 2 van ‘The Tailor’.

En de kijkers die hebben maar 1 woord voor het tweede seizoen: briljant. "Net klaar met het kijken naar The Tailor seizoen 2, een Turkse serie. Genoten van elke seconde! Het is briljant. Een echte aanrader."

Het verhaal maakt bij veel fans ook emoties los. "Zo waar dat ik moest huilen in het laatste half uur. Briljant."

"Seizoen 2 is uitstekend. Kan niet wachten op seizoen 3... Esvet, Peyami, Mustafa en Dimitri... deze personages hebben het 2e seizoen verpletterend verslagen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.