Netflix-fanaten, laat deze topfilm niet aan je voorbijgaan: “Prachtige spannende film”
WVDS
Netflix-fanaten, laat deze topfilm niet aan je voorbijgaan: “Prachtige spannende film”
Foto: Netflix

Netflix-enthousiastelingen kunnen maar niet zwijgen over de Nederlandse film op Netflix. Deze film verovert de harten van kijkers op het streamingplatform, en dat is absoluut geen toeval.

'Het Geheugenspel' een absolute must-see voor liefhebbers van spanning, drama en mysterie. Deze film daagt je geheugen uit en zet je aan het denken over wat nu eigenlijk echt is en wat niet.

'Het Geheugenspel' is simpelweg een must-see voor iedereen die houdt van een dosis spanning, drama en mysterie. Deze film daagt je geheugen uit en zet je aan tot diepgaande overpeinzingen over de grens tussen realiteit en illusie.

Op een ijzig kille herfstmorgen wordt het lichaam van een zestienjarig meisje ontdekt in de tuin van een statig landhuis. Het blijkt Nathalie te zijn, die in de glorievolle zomer van 1969 spoorloos verdween en al meer dan vijfentwintig jaar als vermist werd beschouwd.

De ontdekking van Nathalie's stoffelijke resten brengt niet alleen een einde aan de knagende onzekerheid voor haar familie, maar onthult ook een gruwelijk geheim dat jarenlang verborgen lag. Nathalie is vermoord, maar de vraag blijft: wie zou zo'n prachtig en schijnbaar briljant meisje kunnen ombrachten? En hoe heeft deze onvoorstelbare misdaad zich destijds afgespeeld?

De film 'Het Geheugenspel' is gebaseerd op een boek van het Brits schrijverskoppel Nicci French. Een gegeerd boek, zo blijkt: “Het boek jaren geleden gelezen, was dus de clou alweer kwijt…. Wat spannend tot het einde… super!!” of “Ik ben het boek aan het lezen, wat een toeval, precies de woorden die erin staan”.

Kijkers zijn laaiend enthousiast: “Prachtige spannende film”, “Heb genoten van deze.. en het plot ook”, “Super spannend”, “Deze film is ook goed”, “Super goed en spannende film. Echt een aanraden!”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.