Sandy Tura neemt beslissing over haar vader Will: "Mijn taak als dochter"
PMN
Sandy Tura neemt beslissing over haar vader Will: "Mijn taak als dochter"
Foto: Photo News

Will Tura heeft Alzheimer. De ziekte is gelukkig bij hem nog maar in een beginstadium. Will heeft twee kinderen.

Will Tura  heeft onlangs de diagnose Alzheimer gekregen. Gelukkig bevindt de ziekte zich nog in een beginstadium bij hem, wat positieve vooruitzichten biedt. 

De zanger, die twee kinderen heeft, kan rekenen op de steun van zijn familie in deze moeilijke tijd. Zijn dochter Sandy bezoekt haar ouders minstens één keer per week en zorgt ervoor dat er positieve energie in huis is.

In een interview met Dag Allemaal vertelt ze dat haar ouders altijd uitkijken naar haar komst. 

"Ik vind het mijn taak als dochter om nu positieve zotheid in huis te brengen", legde Sandy uit. Ze benadrukte dat ze de 'happy one' is en dat ze er alles aan doet om haar ouders op te vrolijken.
(Lees verder onder de foto) 

Het is hartverwarmend om te horen dat Sandy er alles aan doet om haar vader te steunen. Ze neemt haar rol als dochter serieus en probeert ondanks de moeilijke situatie positiviteit in het leven van haar ouders te brengen. 

Sandy merkte ook op dat haar vader een goede band heeft met haar vriend, Luk Alloo. Ze geniet ervan om hen samen te zien lachen en praten.

"Als ik die twee soms samen zie zeveren, denk ik: 'Goh, die lijken zo op elkaar'", glimlacht ze. 

Het is duidelijk dat Tura het geluk heeft om een sterke ondersteuningssysteem om zich heen te hebben.
(Lees verder onder de foto)

Zijn familie staat klaar om hem te helpen en ervoor te zorgen dat hij zich geliefd en verzorgd voelt.

Het is bewonderenswaardig hoe zij gezamenlijk positiviteit en plezier in zijn leven brengen. 

Hoewel Alzheimer een vreselijke ziekte is, is het geruststellend om te weten dat het bij Will Tura nog onder controle is.

Met de steun van zijn familie en dierbaren, en de nodige medische behandelingen, is er hoop dat hij de ziekte kan blijven bestrijden en een goede kwaliteit van leven kan behouden. 

Laten we hopen dat Will Tura, een muzieklegende die geliefd is bij velen, de kracht en steun vindt om door te gaan met zijn passie en omringd wordt door liefdevolle mensen die hem ondersteunen tijdens deze uitdagende tijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.