Waargebeurd moordcomplot houdt kijkers op het puntje van hun stoel: “Meer van dit soort aub”
WVDS
Waargebeurd moordcomplot houdt kijkers op het puntje van hun stoel: “Meer van dit soort aub”
Foto: Netflix

Een schokkend verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen weet gigantisch veel Netflix enthousiastelingen te strikken momenteel. Heel wat knopen moeten ontward worden in dit verhaal.

We hebben het over El cuerpo en llamas of Burning Body dat zich afspeelt in mei 2017. Wanneer de verkoolde resten van politieagent Pedro (José Manuel Poga) worden gevonden in een uitgebrande auto bij het stuwmeer van Foix in Barcelona. 

De ontdekking wekt al snel de interesse van het publiek, vooral wanneer het onderzoek een netwerk van giftige relaties, bedrog, geweld en seksuele schandalen aan het licht brengt.

Een schandaal waarbij Pedro en twee collega-politieagenten betrokken zijn: zijn partner Rosa (Úrsula Corberó) en haar ex-vriend Albert (Quim Gutiérrez). Een wirwar van affaires en leugens ontvouwen zich gedurende 8 afleveringen.

“Superserie op 1 avond al 8 afleveringen gekeken.”

“Superserie, maar had ook 2 afleveringen korter gekund, af en toe wat langdradig.”

“Meer van dit soort aub want dat was een tijdje geleden.”

Op Netflix staat ook een documentaire over deze waargebeurde zaak: Las cintas de Rosa Peral. “Eerst de documentaire bekeken over deze zaak. Vandaag start ik met de serie.”

In de hoofdrol zal je zeker ook actrice Silene Oliveira herkennen. Zij speelde de rol van Toki in het wereldbekende Casa de papel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.