Viktor Verhulst heel openhartig over toekomst met Sarah Puttemans: "Ik wacht op het juiste moment"
COS
Viktor Verhulst heel openhartig over toekomst met Sarah Puttemans: "Ik wacht op het juiste moment"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Al drie jaar heeft Viktor Verhulst een relatie met Sarah Puttemans. Ze beginnen stilaan concreter na te denken over hun toekomst samen.

Viktor Verhulst had in het verleden relaties met Aurélie Hendrickx en later ook met K3'tje Marthe De Pillecyn. Sarah Puttemans is Viktors derde vriendin en al het aan hem ligt, dan zal het daar ook bij blijven. Sarah is de vrouw met wie Viktor een toekomst ziet.

"Mocht ik daar niet in geloven, dan zou ik er onmiddellijk mee stoppen", zegt Viktor aan Robbert Rodenburg in 'Open Kaart'. "Het leven is kort en ik vind, je moet geen tijd verspillen aan relaties waarvan je niet gelooft dat ze gaan standhouden."

Viktor is nog steeds tot over z'n oren verliefd op Sarah. "Ik denk echt dat we mekaar gevonden hebben. We zeggen alles tegen elkaar. We kunnen alles bespreken. We maken heel veel plezier samen, we lachen veel", vertelt Viktor.

Natuurlijk vind Viktor zijn vriendin ook "waanzinnig knap". "Als ik ze zie binnen komen kan ik nog altijd denken: hoe knap ben jij eigenlijk? Dat is niet normaal", zegt hij. "Ze is m'n beste vriend, maar dan wel die ik ook nog eens heel aantrekkelijk vind. Echt the best of both worlds."

Het is geen garantie als je een kind hebt, dat je daar automatisch een goede band mee hebt, maar het is wel de moeite om te proberen.

Viktor ziet met Sarah een toekomst voor zich. "We hebben het daarover, maar er komt vooralsnog geen baby aan", benadrukt Viktor. Al wil hij dat wel heel graag. "Ik wil sowieso twee of drie kinderen."

"Als ik zie wat voor band ik met mijn ouders heb... da's wel iets wat zin aan je leven geeft, om dat te hebben. Het is geen garantie als je een kind hebt, dat je daar automatisch een goede band mee hebt, maar het is wel de moeite om te proberen", vindt Viktor.

"Ik zou het wel al willen zeg ik soms tegen Sarah", geeft Viktor toe. "Maar zij is nog maar 24 jaar. Als man heb je niet echt die onweerstaanbare drang, ik heb geen biologische klok. Ik heb geduld. Ik wacht op het juiste moment."

Misschien komt er eerst wel een huwelijk. "Dat is ook iets wat we geregeld bespreken, maar ik ben nog niet op m'n knie gegaan. Ik heb ook nog geen ring gekocht", benadrukt hij. Ook Sarah wil trouwen. "Ik denk wel dat de meeste vrouwen het leuk zouden vinden om te trouwen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.