Paniek bij zwangere Jill Goede: 'Bloeding gehad'
LHX
Paniek bij zwangere Jill Goede: 'Bloeding gehad'
Foto: Instagram @jillgoede_

'Big Brother'-winnares Jill Goede en haar vriend Leroy de Rouw verwachten hun eerste kindje samen. De weg naar de zwangerschap was er een met ups en downs.

Een jaar lang probeerde Jill Goede zwanger te worden, zonder succes. Net toen ze in het ziekenhuis aan een vruchtbaarheidstraject was begonnen, kwam ze erachter dat ze dan tóch op de natuurlijke manier zwanger was geworden.

"Dat was vijf dagen voordat ik terug moest naar het ziekenhuis om te bespreken welke hormonen ik moest krijgen", vertelt ze in 'Realitea'. "Dus het is echt een wonder."

Toch was er daarna nog een moment waarop de paniek toesloeg: Jill kreeg een bloeding. "Ik dacht: shit, het zal toch niet..." Ze maakte toen de fout om te beginnen googelen. "Bij Google ben je heel snel dood", weet ze.

Ze had pijn in haar buik en was ervan overtuigd dat ze een miskraam had gekregen. Tijdens een echografie in het ziekenhuis was er echter een heel klein kloppend hartje te zien. "Ik was toen vijf weken zwanger, en ze zagen het. Toen kon mijn geluk niet meer op", getuigt ze.

Op 24 maart maakten Jill en Leroy de Rouw het geslacht van hun baby bekend. Het wordt een meisje.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Meer nieuws

Meer nieuws

.