Ronahi uit 'Big Brother' is iets te weten gekomen over Tom: "Jammer"
LHX
Ronahi uit 'Big Brother' is iets te weten gekomen over Tom: "Jammer"
Foto: Play4

De Limburgse Ronahi zat acht weken lang in het 'Big Brother'-huis. In de podcast 'Het perspectief' praat ze over haar ervaring.

Ronahi schrikt er niet voor terug om haar eerlijke mening te delen over de andere deelnemers van 'Big Brother'. Zo vertelt ze dat ze Tom een erg sterke persoonlijkheid vindt.

Op een gegeven moment zat ze met hem in een duo, en dat was geen groot succes. "Ik ben een empatisch persoon die heel graag luistert, maar na een tijd dacht ik: je luistert niet naar mij. Het was eenrichtingsverkeer."

"Nu ben ik ook iets te weten gekomen over hem", vervolgt ze. "Hij heeft ADHD, dat had hij gezegd. En dat is allemaal geen probleem. Maar hij heeft blijkbaar ook autisme, en dat heeft hij niet uitgesproken in het huis."

"Eén iemand wist dat, en dat was Ashley, omdat ze naar huis is gegaan. Zij heeft het met niemand gedeeld, en ook Tom heeft het tot op de dag van vandaag nog met niemand gedeeld."

Dat vindt ze erg jammer, want het had zeker kunnen helpen om dingen in perspectief te kunnen plaatsen. "Dan wordt er gezegd over mij: 'Zij is maatschappelijk werker, maar ze kan niet om met zulke mensen.' Wat?! Dat deed mij pijn!"

"Nu kijk ik soms naar beelden terug en denk ik: ja, natuurlijk!", klinkt het. "Nu kan ik bepaalde gedragingen wel begrijpen, want ik lees er heel veel over door mijn studies."

Meer nieuws

Meer nieuws

.