Dit hielp Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' door zware huwelijkscrisis: "Jammer dat er zoveel taboe rond hangt"
COS
Dit hielp Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' door zware huwelijkscrisis: "Jammer dat er zoveel taboe rond hangt"
Foto: Instagram @nuria_glztnva

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke kennen we uit het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd'. Ze zijn al acht jaar getrouwd en hebben twee zoontjes samen.

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke gingen vorig jaar door een moeilijke periode. Het woord 'scheiden' kwam zelfs ter sprake. Uiteindelijk konden Nuria en Stijn de huwelijkscrisis van zich afschudden en gaat het weer veel beter.

Communicatie speelde een cruciale rol om uit het dal te raken. "Ik kan nu gewoon tegen Stijn zeggen dat hij even weg moet omdat ik was ruimte nodig heb voor mezelf. Zonder dat hij dat persoonlijk moet nemen", zegt Nuria in Story.

Het koppel ging ook een paar keer naar een relatietherapeut. "Jammer dat daar nog altijd zoveel taboe rond hangt, maar het helpt echt wel om je relatie nog beter te maken. Je leert elkaar beter kennen en begrijpen", legt Stijn uit.

"Van in het begin zijn we naar een relatiecoach geweest en ook in de toekomst zullen we dat blijven doen", benadrukt hij. "Als Stijn en ik twee boten op een stormachtige zee zij, dan is die relatiecoach de vuurtoren", vat Nuria het mooi samen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.