Grootse plannen voor Jean-Marie en Carmen Pfaff
LHX
Grootse plannen voor Jean-Marie en Carmen Pfaff
Foto: Photonews

Jean-Marie Pfaff en zijn echtgenote Carmen Pfaff hebben een zwaar jaar achter de rug. Gelukkig gaat het intussen beter met hen.

In mei 2023 werd Carmen Pfaff getroffen door een hersenbloeding. Na zeven weken revalideren mocht ze eindelijk naar huis, maar enkele dagen later werd ze thuis overvallen door drie mannen die allerlei kostbare erfstukken meenamen.

Na een zware periode proberen gaat het inmiddels een stuk beter met haar en Jean-Marie Pfaff. Deze maand hebben ze zelfs iets bijzonders te vieren: ze zijn maar liefst vijftig jaar getrouwd.

In het Nieuwsblad liet Jean-Marie al weten dat ze voor die gelegenheid niets gepland hebben. "Voor mij mag het allemaal gewoon blijven", klonk het. "Maar mijn dochters en kleinkinderen kennende hebben we er weinig over te zeggen. Ik vermoed dat zij wel iets in petto hebben."

In Dag Allemaal laten dochter Kelly Pfaff en Sam Gooris weten dat zijn vermoeden klopt. "Maar we gaan natuurlijk niet zeggen welke verrassingen we gepland hebben, ze lezen ook Dag Allemaal, hé", zegt Kelly erover.

Ook vertelt Sam dat zijn schoonouders een brief hebben gekregen om naar het gemeentehuis te komen. "Zolang die twee dat nog samen kunnen vieren, zijn wij er als eersten bij om mee te vieren", klinkt het bij hem.

Meer nieuws

Meer nieuws

.